FYRSTIN LAURA f. 15. April 2012

Fyrstin Laura er et meget ædelt, charmerende og udtryksfyldt hoppeføl med en kraftfuld og let bevægelse. Her er stærkt fuldblodspræget efter moders Lausanne, der er kåret i Dansk Varmblod som RDH-hoppe med følgende stjernekarakterer: 998 78 89 9. Hun blev også udtaget til eliteskuet, men kunne ikke deltage, da hun er opdrættet i Tyskland i øvrigt hos Weltmeyers avler: Hermann Meyer.

Lausanne er i øvrigt også mor til hoppen Hotdance efter B H Hotline, der opnåede 905 points ved egnethedstesten i Ringsted i 2011 rdet af Louise Søgaard.

   

 

Laura er indkøbt som kommende dressurhest eller avlshoppe, fremtiden vil vise hvilken vej hun kommer til at gå. Hun og Fartah Diba skal vokse op sammen.

 

Fyrstin Lauras far er hingsten Fassbinder, der er solgt til en af Kyra Kyrslunds elever, og som nu har en succesfuld dressur karriere i England.

Fassbinder er ud af Atterupgaards guldmedalje hoppe-familie efter stamhoppen ERDS Doreen som blandt andet også har fostret Atterupgaards Cassidy der med Katrie Dufour er EM  og DM vinder i Dressur for young riders.

 

Allerede i Fassbinders første årgang ses hoppen Fiontina, der blev bedste 2 årige hoppeplag på dyrskuet i Roskilde, og derefter deltog på eliteskuet 2012, hvor hun blev blandt årgangens 6 bedste 2 årige hopper. Se foto af hende t.h.

STAMTAVLE

F: Fassbinder DVH 1001

FF: Fûrst Heinrich Elitehingst

FFF: Florestan I

FFM: H Dawina e. Donnerhall

FM: Atterupgaards Dicte RDH

FMF: Caprimond

FMM: EDS Doreen e. Donnerhall

 

M: Lausanne RDH 5110 og ST. PR. ST.

MF: Lauries Crusador XX

MFF: Welsh Pegeant XX

MFM: Square Note XX

MM: Wachtel (Hann) H

MMF: Wendekreis (Hann)

MMM: Sabrina (Hann) e. Servus H

AFKOM

 

 

 

 

Du kan klikke på billederne og læse mere om de enkelte afkom