FARAH DIBA f. 25. maj 2012

FARAH DIBA er første føl efter ST. PR. ST.  La Rafinella.

Hun skal videreføre denne top interessante hoppestamme efter Dohlenfürstin her på stutteriet. Hun er lige så elegant en model som sin mor La Rafinella, og hun har fået den attraktive sorte farve. Hun bevæger sig elegant og smidigt med høj benaktion. På fotoerne herunder ses hun 3 dage gammel. Hun har et velovervejet og venligt temperament og er nem at håndtere i det daglige.

   

 

Farah Dibas mor er også avlet på Casa Bagge. Hun er den statspræmierede hoppe La Rafinella, der var til eliteskue i Hann. Verband 2011. Du kan læse mere om hende her

Mormoderen: Ravenna stammer fra Hannoveraneravlens berømte hoppefamilie efter stamhoppen Dohlenfürstin fra Ingo Pape, Hemmoor i Tyskland.
Ravenna forener i sin stamtavle familien Pape's to mest markante avlshopper gennem tiderne, nemlig Paola og Pirola som er helsøstre til de kendte avlshingste Pik Bube I og II. Paola er bl.a. mor til avlshingstene Bergamon og Donnerklang A samt dennes helsøster St. Pr.St. Primavera, mor til den i Tyskland kårede hingst Rendezvous e. Regazzoni. Pirola er mor til avlshingstene Ragazzo og Donnerschlag.

Ravennas mor St.Pr.St. Raffinesse er også mor til den kårede Hann. præmiehingst Bugatti Hilltop (helbror til Ravenna) med en HLP på 140 p. i dressur og til den svensk kårede hingst Santana efter Sandro Hit, der under Minna Telde vandt svensk 5-års og 6-års dressurchampionat og senere er overdrevent vinder af Grand Prix klasser også med Minna Telde. Begge disse hingste er opdrættet af Fam. Pape, Hemmoor i Tyskland. Læs mere om Hingstene på www.hilltopfarminc.com og www.tullstorp.nu

Ravennas mormor St.Pr.St Desiree er helsøster til Hann.hingsten Donnerschlag og mor til Hann. præmiehingsten Riverside (e. Regazzoni). Riverside vandt i 2003 sin HLP med 138,5 points i Dressur, og i 2006 deltog han i finalen ved WM i Verden for 6-årige dressurheste

Ravenna's far – Bergamon – har, trods begrænset brug i avlen, vist sig at være en særdeles god ridehesteproducent og foruden Bugatti Hilltop er han også far til den højt præmierede hingst Baroncelli, som i 2007 blev nr. 4 Nürnberger Burgpokalen. Bergamon's far – Baryschnikov – aflagde en særdeles god materialeprøve som 3-års (146,51 point i dressur) og senere uddannet til Grand Prix.

Ud af denne stamme kendes også stutteri Blue Hors dejlige Don Schufro hoppe Rebelle. Hun blev bedste hoppe i Old Verband og deltog i UVM dressur med Maria Andersen på Wild Card.

Fotoerne lige herunder er af Farah DIba som 3 dge gammel og nedenunder dem ses hun som 4 mdr. gammel.

  

Farah Dibas far Fürstenball har gjort opmærksom på sig selv fra første færd. Han er den mest eftertragtede søn efter Florestan sønnen Fürst Heinrich, som også er far til hoppen Woodlander farouche, der er vinder af UVM for både 5 årige og 6 årige drssurheste.

Fürstenball er den af verdens mest brugte avlshingste, og i en tidlig alder viser han stor talent for de samlede og sværere dressurøvelser.

 

Fotoet t.h. er af Ines Westendarp og Fürstenball ved UVM 2012

STAMTAVLE

F: Fürstenball

FF: Fürst Heinrich

FFF: Florestan I

FFM: Dawina

FM: Maradonna El. og St. pr. st.

FMF: Donnerhall

FMM: Marella

M: La Rafinella RDH og ST PR ST

MF: Bøgegårdens Laurino

MFF: Lauries Crusador XX

MFM: Wonne e. Weltmeyer

MM: Ravenna H Hann og Old. Verb.

MMF: Bergamon Hann. og Old. Verb.

MMM: Rafinesse El. og ST. Pr. St.

AFKOM