FYRSTIN LAURA f. 15. April 2012
Fotoerne af Fyrstin Laura herunder er fra slutningen af august 2014.
 
   

Fyrstin Laura er et meget ædel, charmerende og udtryksfyldt hoppe med en kraftfuld og let bevægelse. Her er stærkt fuldblodspræget efter moders Lausanne e. Lauries Crusador XX. Lausanne er kåret i Dansk Varmblod som RDH-hoppe med følgende stjernekarakterer: 998 78 89 9. Hun blev udtaget til eliteskuet, men kunne ikke deltage, da hun er opdrættet i Tyskland - i øvrigt hos Weltmeyers avler: Hermann Meyer. Fotoerne t.h. er taget da hun var et år gammel

 

Lausanne er også mor til hoppen Hotdance efter B H Hotline, der opnåede 905 points ved egnethedstesten i Ringsted i 2011 redet af Louise Søgaard.

 

 

Laura er indkøbt som kommende dressurhest eller avlshoppe, fremtiden vil vise hvilken vej hun kommer til at gå. Hun og Fartah Diba skal vokse op sammen.

 

Fyrstin Lauras far er hingsten Fassbinder, der er solgt til en af Kyra Kyrklunds elever, og som nu har en succesfuld dressurkarriere i England.

Fassbinder er ud af Atterupgaards guldmedalje hoppe-familie efter stamhoppen EDS Doreen, som blandt andet også har fostret Atterupgaards Cassidy, der med Katrine Dufour er EM  og DM vinder i Dressur for young riders.

 

Allerede i Fassbinders første årgang blev Fassbinder- datteren Fiontina bedste  2 årige hoppeplag på dyrskuet i Roskilde, hun  deltog derefter på eliteskuet 2012, hvor hun blev blandt årgangens 6 bedste 2 årige hopper. Se foto af Fiontina t.h.Som 3 årig 2013 moddtog hun en guldmedalje.

STAMTAVLE

F: Fassbinder DVH 1001

FF: Fûrst Heinrich Elitehingst

FFF: Florestan I

FFM: H Dawina e. Donnerhall

FM: Atterupgaards Dicte RDH

FMF: Caprimond

FMM: EDS Doreen e. Donnerhall

 

M: Lausanne RDH 5110 og ST. PR. ST.

MF: Lauries Crusador XX

MFF: Welsh Pegeant XX

MFM: Square Note XX

MM: Wachtel (Hann) H

MMF: Wendekreis (Hann)

MMM: Sabrina (Hann) e. Servus H

AFKOM