DELACROIX f. 2007 Dimaggio/Florianus - SOLGT

Efter et års ridning på Stall Schwierking i Tyskland har delacroix udviklet sig til en flot, velrejst unghest med stor arbejdsvilje og tallent for dressur.

Her er en video af Delacroix og Katrine Kraglund fra juni 2012

 

   


Delacroix født 17 juli 2007 M: Riviera F: Dimaggio MF: Florianus

 

Delacroix er Rivieras første føl.  Selvom han er sent født er han kommet godt efter det og 2012 måler han 179 cm i stang.

Delacroix var et smart føl med meget "look", som han har beholdt, nu med "her kommer jeg" atitude. Han bevæger sig altid i balance og med god takt. Galoppen er "op ad bakke" og travbevægelsen er taktfast med en aktiv bagbensaktion og med høje forknæ. Skridten er ren og i god takt. Delacroix er en vågen, men samarbejdsvillig og lærevillig. Fotos herover er fra august 2010.

Delacroix har alt hvad en kommende dressurhest skal have, efter 1 år i professionel ridning er han nået virkeligt langt. Han er en hest med megen nerve, men samtidig med en god arbejdsindstilling og på trods af hans størrelse kræver det ikke mere at ride han end enddressurhest på almndelig størrelse.

Faderen Dimaggio, efter Don Primero mf: World Cup I, er født i 1995, han var selv nr. 2 ved VM for 5-årige dressurheste i 2005. Efter en tid i England, har han de sidste år været en populær avlshingst på Gestüt Vorwerk. Fra hans første årgang blev 3 sønner kårede og 2007 havde han kårede sønner både i Oldenburger Verband og i Hannoveraner verband. Hans søn Di Baggio deltog 2007 i hanoveraner dressurchampionatets finale. (Se fotos under stantavlen)

Delacroix´s morfar Florianus blev redet af Karin Rehbeins en del år og hun nåede at få rigtig sejre og placeringer igrand prix og GPS-klasser inden Florianus blev solgt til USA.

På moderens side findes en lang række dressurhengste, der allerede har bevist deres formåen på den internationale dressurscene enten som unge ellere senere på Grand Prix niveau.

Mormoderen Ravenna er helsøster til præmiehingsten Bugatti Hilltop med en HLP på 140 p i dressur og Santana 1111 kåret hingst i Sverige, og redet til sejr i svensk dressurchampionat både for 5- og 6-årige heste af Minna Telde. Santana og Minna debuterede i 2012 i Grand Prix og allerede i andet forsøg blev det til en 2 plads.

Se video af Delacroix v. præsentation i Vechta 2012

Se video af Delacroix i ridning i tyskland juni 2011

Se video af Delacroix efter 3 uger i ridning 2010

Se video af Delacroix maj 2009

Se video af Delacroix september 2008

Se video af Delacroix fra juni 2008

STAMTAVLE

F: Dimaggio Hann. Westf. Old.,

Alle Sydtyske Forbund

FF: Don Primero Hann.

FFF: Donnerhall Old.

FFM:Fantasia St Pr. St. Hann.

FM:Winniepig Hann.

FMF:World Cup I Hann.

FMM: Lisa Hann.

M: Riviera Verb. St. Old.

MF: Florianus Westf. Hann.

MFF: Florestan I Westf.

MFM: Die Dame St. Pr. St. Westf.

MM:Ravenna H Old., Hann.

MMF: Bergamon Hann.

MMM: Rafinesse St. Pr. St. Hann.

Delacroix´s morfar Florianus