LA RAFINELLA f. 2008 - ST. PR. A og RDH  - TIL SALG

 Vi har besluttet, at La Rafinella skal uddannes som ridehest, da vi aldrig har haft en hest med bedre rideegenskaber og temperament. Desuden er hun smuk og højtstillet, pt måler hun ca. 174 cm i stang.

Hermed tilbyder vi en hest med ubegrænsede muligheder på konkurrencebanerne for en ambitiøs hesteejer, der vi se resultater - og som måske samtidig vil lave embryotransferføl på en hoppe af La Rafinellas kvalitet - udaf en af Europas mest succesfulde hoppestammer efter Dohlenfürstin / Lövenherz.

I begyndelse af 2013 skal La Rafinella derfor tilbage i dressuruddannelse hos Katrine Kraglund på Dressurstall Schwierking i Tyskland.

 Den 25. maj 2012 blev La Rafinella mor til dette dejlige sorte hoppeføl FARAH DIBA e. Fürstenball, som vi skal beholde på stutteriet.
  

La Raffinella blev fremstillet i DV ved den sene hoppekåring i Region 1 i september, og blev der kåret til RDH som bedst i holdet af 3 årige hopper. Hun fik gangartskaraktererne 9 -8 -8.  

La Rafinella fik ved et show i Verden tildelt statspræmie, og hun blev udtaget til Hannoveranerforbundets eliteskue i august 2011. Her blev hun tildelt 1G præmie, og dommerne udtalte, at hun var den hoppe, der havde det det mest moderne exteriør af samtlige eliteskuets deltagere.

      

       

I feb. 2011 kom La Raffinella i træning i Tyskland hos Familien Schwierking i Diepholz. Hun blev tilredet og gik sadelkåring i Hannoveraner Forbundet i den 15 juni  2011. Til prøven blev hun redet yderst professionelt og følsomt af danske Katrine Kraglund.

Her fik hun følgende karakterer: Trav: 8,5 Galop 8,5 Skridt 9 Ridelighed 9 Fremmedrytter 8,5 – SE VIDEO FRA KÅRING

SE VIDEO MED FREMMEDRYTTER

På hoppeshowet i Verden dagen efter blev hun bedste 3 årige hoppe med rideprøve, hun fik bedømmelsen 1A og Statspræmie. Hun har udviklet sig til en særdeles elegant unghoppe med meget tydeligt fuldblodspræg. Hun er meget fremadgående og hendes gode indundegriben er markant i alle tre gangarter. Inden da var hun i maj blevet ifolet med Fürstenball.

I løbet af sommeren 2010 udviklede La Raffinella sig godt, hun blev en ædel, højtstillet, velgående og smidig plag med skulderfrihed og et godt løft i forknæende samt et godt afskub bagfra. Hun indfrier på alle måder vore forventninger om en kommende avlshoppe, eller for den sags skyld kommende ridehest.

La Rafinella var i oktober 2010 i 3 ugers pigeskoletræning hos Niels Therkelsen, for at lære at have hovedtøj på og blive trænet i longe, alt sammen noget hun klarede i fin stil.

 

 
La Raffinella er født den 5 april 2008 efter Ravenna og Bøgegårdens Laurino.

La Raffinella er et meget ædelt og højtstillet føl, der er tydeligt præget af Laurie Crusador xx blodet. Hun bevæger sig smidigt og let og temperamentet er helt i top, hun er både samarbejdsvillig og lærernem.

Faderen Bøgegårdens Laurino havde allerede i sin første følårgang i DV mange fløjføl og deltagere i følfinalen. La Raffinella er det første Hannoveranerføl efter Bøgegården´s Laurino.

 

Stamtavle

F: Bøgegårdens Laurino Hann.

FF: Lauries Crusador XX Hann.

FFF:

FFM:

FM:

FMF: Weltmeyer Hann.

FMM:

M: H Ravenna (Hann. og Old.)

MF: Bergamon (Hann.)

MFF: Barysnikov (Hann.)

MFM: Paola

MM: St Pr. St. Rafinesse (Hann.)

MMF: Rubinstein (Westf., Hann. Old.)

MMM: St. Pr. St. Desirée