GIOVANNI F. 24 JUNI 2011 - Solgt

  
 Giovanni er i december solgt til Henrik Hansen i Solrød, fotoerne herover er fra foråret 2012 inden han kom på sommergræs. I stedet for Giovanni har vi fået det yndige hoppeføl Fyrstin Laura, som også er efter Fassbinder, hun skal vokse op sammen med vores andet hoppføl: Farah Diba.
  
   

  

GIOVANNI er i november 2012 solgt til Henrik Hansen og Hanne Lund i Solrød.

Video Juni 2012 click here

Video dec. 2011click here

GIOVANNI er et dejligt storrament og ædelt hingsteføl, der er født på St. Hans dag, derfor hedder han Giovanni, som er "Hans" på italiensk.

 Han har tre gode og korrekte gangarter, hans skridt  er fra første færd rentaktet med stor overtramp, galopen er stor rummelig og op ad bakke. traven er under udvikling med rigtig fin hasaktion og dejlige høje knæ

Giovanni er mørkebrun med en lille stjerne og en bagsok h.b. Han bliver ikke skimmel. Hans oldemor har guldmadalje for afkommenes præstationer.

Hans far er Fürst Heinrich sønnen Fassbinder, som er solgt som ridehest til en af Kyra Kyrklunds elever, hvorfor vi forventer at se han i konkurrencer indenfor kortere tid. Helbroren til Fassbinders mor er dobbelt Danmarksmester for youngriders , Europamester og han var udtaget til UVM både som 5 års og som 6 års. Familien har guldmedajle for afkom.

På de øverste billeder er Giovanni 2 måneder gammel og på de nederste er ham 1 uge gammel SE VIDEO FRA SEP. 2011. (Åbner i et nyt vindue. Der kan gå lidt tid inden start afhængig af din internet forbindelse).

STAMTAVLE

F:Fassbinder

FF:Fürst Heinrich

FFF:Florestan

FFM:Hoppe efter Donnerhall

FM: Dicte

FMF:Caprimond

FMM:Doreen efter Donnerhall

M:Ginger EBRDH

MF:MIchelangelo

MFF:Pasteur xx

MFM:Miami Trak.

MM:Guinea ERDS Afkom sølv

MMF:Wörth

MMM:RDH Ghana Afkom guld