LIDT OM AVLSLINERNES RESULTATER I PERIODEN 2011-2015

2015 blev året, hvor vi ikke fik nogle føl på CASA BAGGE

Desværre havde EBRDH GINGER kastet sit føl  efter araberhingsten Zonyx ox i løbet af vinteren.

Vi må nok erkende at vi ikke får flere føl efter Ginger og derfor har vi  sammen med Linda Falensteen i stedet invisteret i et hoppeføl ud af stammen, dvs Gingers oldebarn GOZZIP som er efter Seszuan - De Noir - Abanos - Michelange- lo.Hun er avlet af Bentte Michaelsen i Holmegaard ved Næstved. Bente købte 2014 Gozzips mor Gucci ifolet med Sezuan af Tina Zaber og Jens Kronborg, der i 2003 købte SRDH Geisha af os på følauktion.


Så kom vores Sezuan føl på EBRDH GINGER DEN 31. MAJ 2014.

HAN skal hedde: GAINSBOROUGH efter en af Englands bedste malere.

Samtidig kan vi glæde os over at Gagarins afkom Skovlunds Gammin opnåede en flot 3. plads og dermed vandt over Blue Hors Zack i en MA klasse på Broholm, tillykke til Michaela Lindh, som rider og uddanner ham fantastisk.

 Året 2014 er skudt godt igang. Ginger EBRDH vinder Region 1´s vandrepræmie for bedste eliteavlshoppe ejet af et region 1 medlem.

(Dobbeltklik på fotoet og se det i stor størrelse.)

 

Se også nyheden om Ginger og hendes mange afkom på DV region 1´s hjemmeside

 

Slut på 2013 fik vi positive meddelser fra USA og Danmark

Ginger EBRDH´s søn Greystoke går nu på Prix Sankt Georg niveau og GINGERs barnebarn Skovlunds Garmin G e. Gagarin DVH 868 er parat til lilletur redet af MIkaela Lindh og sammenn er de ved at indøve piafføvelser uder vejledning af Jørgen Olsen.

Se video her (Skovlunds Gamin G er den sorte vallak)

 

2013 blev Gingers 11 føl født den 25 maj. Han hedder Gladstone og er efter trakehnerhingsten Placido Domingo.

Gladstone lever fuldt ud op til vores forventninger i løbet af sommeren og efteråret vokser han godt til og udvikler lovende gangarter.

2013 i Januar fik vi sendt en mail med en video af Garibaldi e. Hofrat og vores EBRDH Ginger. Garibaldi er nu blevet ridehest i Østrig, hvor han uddannes af Grand Prix rytter Sabine Dürrheim, som er overordnet tilfreds med ham.

Se Garibaldi og Sabine alias "Biene" her

2013 i Februar er La Rafinella kom i februar i ridning hos den dygtige ungrytter Frederikke Achmann, som er elev af Anne Troensegaard. Senere på sommeren skiftede La Rafinella udannelsested og er nu i Tisvildeleje under uddannelse hos Annette Lunddahl.

 

December 2012: Giovanni efter Fassbinder og vores EBRDH Ginger flytter hjemmefra.

I forbindelse med købet af Fyrstin Laura, blev vi enige med Henrik Hansen i Solrød om at Giovanni skulle skifte ejer og bopæl, når Fyrstin Laura kunne tages fra og flytte nordbo til stutteri Casa Bagge.

Vi glæder os til at se hvordan han kommer til at udvikle sig hos Henrik og Hanne fremover.

Se mere om Giovanni her

Juni 2012 - Vores dejlige dressurvallak Delacroix født 2007 Delacroix(Dimaggio/Florianus/Bergamon), som er Rivieras første føl, var i juni 12 han så langt i sin uddannelse at han kunne sælges.

I februar 2010 blev Delacroix sendt i ridning  hos Katrine Kraglund, som arbejder på Stall Schwierking i Barver ved Vechta i Tyskland.

På denne video kan du se hvor langt Katrine er kommet med Delacroix i Juni 2012

I slutningen af 2012 blev han solgt til Olivia Lysgaard, som er 16 år og allerede har redet stor hest i et år. HUn var udtaget til DM på "Frederik", som hun da havde redet i 3/4 år, og alene det synes vi var en stor bedrift.

Inden da har Olivia opnået en 2. plads ved DM for kat. II ponyer med Simon, og OLIVIA og Simon DELTOG på det danske hold ved NM, hvor de vandt guld.

Vi ønsker hele familien Lysgård Christiansen held og lykke med Delacroix.

Farah Diba blev  født  25. maj  2012 efter Fürstenball og La Rafinel- la. Se mere om det smukke sorte hoppeføl med stjerne her.

Vi besøgte Henrik Hansen og Hanne Lund i Solrød og faldt for deres yndige hoppeføl Fyrstin Laura efter Fassbinder, (t.v.) og blev enige om at hun skulle bo og ejes af os og vokse op sammen med Farah Diba. Læs mere om "Laura" her

Maj 2012 - Greystoke efter vores avlshoppe EBRDH Ginger og Rosentanz blev i 2009  solgt til Famlien Fleming Kuhn i USA, der ejer rideetablisementet Star West Farm.

Lige siden har Greystoke placeret sig i top hver kan han er på dressurbanerne, og i Maj 2012 startede han sin første 2. Level dressurklasse hvilket resulterede i et resultat på 71 % redet af Martin Fleming Kuhn selv.

Martin Fleming Kuhn forventer at han inden længe starter 3. Level

Vi ønsker fam. Fleming Kuhn tillykke med deres og Greystokes succeser.

Januar 2012 - Garibaldi er solgt til international grand prix rytteri Østrig

Garibaldi e. Hofrat og EBRDH Ginger er er født i 2008, han har udviklet sig godt over sommeren og efter at være averteret til salg på det internationale marked faldt den amerikanske investor Francine Walker fra New York for ham.

Garibaldi skal uddannes og fremstilles af Francines kompagnon Sabine Dürrheim i Østrig, hun har før har redet en af hendes heste op til Grand Prix niveau; her ser du Sabine ride Umberto (Gribaldi/Michelangelo)

Sabine har desuden redet UVM 2 gange, sidst i 2009 hvor hun opnåede en fornem 6. plads i finalen for 6 års heste med hesten Hans im Glück.

Vi glæder os til at følge Garibaldi og Sabine i fremtiden.

2011 La Rafinella bliver tildelt statspræmie og udtages til Hannoveranernes Eliteskue

La Raffinella (Dohlenfürst-familien) er Ravennas sidste afkom på Casa Bagge, derfor var det en utroligt dejlig oplevelse, af hun blev udtaget til det tyske Hannoveraner Forbunds eliteskue Herwart von der Decken Schau, som foregik den 3 august i Veden i forbindelse med verdensmesterskaberne for unge dressurheste. Læs mere om hende her.

I juni bestod La Raffinella sin rideprøve ZSP med 8,7 i gennemsnit  af ridelighed og gangarter og dermed et at Tysklands bedste prøveresultater 2011. Ved eliteskuet udtalte dommerne, at hun var den hoppe på skuet, der havde det smukkeste, mest korrekte og mest moderrne eksteriør. Det var en forrygende oplevelse af deltage i et Show med 70 Statspræmie hoppe af aller bedste kvalitet. Hun fik bedømmelsen 1 G.

I september 2011 blev La Raffinella fremstillet i DV Region 1 og blev bedste 3 årige hoppe og er nu en RDH hoppe.

Giovanni blev født den 24 juni 2011

Årets eneste varmblodsføl blev født på Sankt Hans Dag, og hvad var mere naturligt end at opkalde ham efter Skt Hans. Han er derfor kommet til at hedde GIOVANNI.

Hans far er den smukke Fürst Heinrich-søn Fassbinder fra Henrik Hansen i Solrød.

Giovannis mor er vores Medaljehoppe Ginger.

Se mere om Giovanni her

Vi glæder os til at følge Giovannis udvikling.