DELACROIX - f. 2007

 

Delacroix født 17 juli 2007 M: Riviera F: Dimaggio - er til salg

Delacroix var et smart føl med meget "look", som har har beholdt, nu med "her kommer jeg" atitude. Han bevæger sig altid i balance og med god takt. Galoppen er "op ad bakke" og travbevægelsen er taktfast med en aktiv bagbensaktion og med høje knæ. Skridten er ren og i god takt. Delacroix er en vågen, men samarbejdsvillig og lærevillig. Fotos herover er fra august 2010. (se mere om Delacroix under salgsheste)

Delacroix har alt hvad en kommende dressurhest skal have, og med den rette uddannelse og i de rette hænder vil han uden tvivl kunne nå langt. I efteråret 2010 vil han starte en let tilridning efter longearbejde. I 2009 var han allerde 1 måned i træning bare for at lære at være i hænder, og det forløb uden koplikationer. Han arbejder meget fint med stor rummelighed i bevægelsen i longen.

Delacroix er kastreret i sept 2009.

Faderen Dimaggio, efter Don Primero mf: World Cup I, er født i 1995, han var selv nr. 2 ved VM for 5-årige dressurheste i 2005. Efter en tid i England, har han de sidste år været en populær avlshingst på Gestüt Vorwerk. Fra hans første årgang blev 3 sønner kårede og 2007 havde han kårede sønner både i Oldenburger Verband og i Hannoveraner verband. Hans søn Di Baggio deltog 2007 i hanoveraner dressurchampionatets finale.

Delacroix´s morfar Florianus er Karin Rehbeins dressurhest som hun i løbet af de sidste år har vundet rigtig mange Grand Prix sejre med. På moderens side findes en lang række dressurhengste, der allerede har bevist deres formåen på den internationale scene som unge og senere på Grand Prix niveau.

Mormoderen Ravenna er helsøster til præmiehingsten Bugatti Hilltop med en HLP på 140 p i dressur og Santana 1111 kåret hingst i Sverige, og redet til sejr i svensk dressurchampionat både for 5- og 6-årige heste af Minna Telde.

Se den seneste video af Delacroix i tilridning i Tyskland, juni 2011 – klik her

STAMTAVLE

F: Dimaggio Hann. Westf. Old.,

Alle Sydtyske Forbund

FF: Don Primero Hann.

FFF: Donnerhall Old.

FFM:Fantasia St Pr. St. Hann.

FM:Winniepig Hann.

FMF:World Cup I Hann.

FMM: Lisa Hann.

M: Riviera Verb. St. Old.

MF: Florianus Westf. Hann.

MFF: Florestan I Westf.

MFM: Die Dame St. Pr. St. Westf.

MM:Ravenna H Old., Hann.

MMF: Bergamon Hann.

MMM: Rafinesse St. Pr. St. Hann.