GAUDI - født 19/6-2008

Gaudi er vokset betydeligt, han måler ca. 170 ved et besøg i 2012. Han er blevet en stor, elegant og letgående vallak med et rigtigt godt afskub. Han blev tilredet på Frederiksværk Ridecenter af Sabrina Hesselhede og hhan tog godt imod rytterens hjælpere og var glad for at præstere.

Vi glæder os til at se ham i hans videre uddannelse hos Familien Lindegaard i Lønholt.

Gaudi er født den 19 juni efter Florencio og Ginger EBRDH 5255.
Gaudi er et utrolig flot, velrejst og smidigt gående hingsteføl med et dejligt temperament. Han ser ud til at blive sort med et par charmerende hvis aftegninger i hovedet.

Faderen – Florencio – er dobbelt verdensmester for 5 og 6 års dressurheste og som har det de fleste ønsker af deres hest – en super elasticitet der får alle øvelser i dressurprogrammet til at se legende let ud.

Gaudi's mor – Ginger – har selv aflagt en særdeles god rideprøve og har bevist sit værd som avlshoppe ved bl.a. at avle en godkendt avlshingst og en sølvmedaljehoppe. Kendetegnende for hendes afkom er, at de er meget udtryksfulde og med et godt gangpotentiale.

 

Gaudi er i 2008 solgt til Lene og Thomas Lindegaard i Lønholt

STAMTAVLE

F: Florencio

FF: Florestan I

FFF: Fidelio

FFM: Raute

FM: Walessa

FMF: Weltmeyer

FMM: Pirelli

M: Ginger EBRDH DV Old

MF: MIchelangelo Trak.

MFF: Pasteur XX

MFM: Miami Trak.

MM: Guinea ERDS Sølv f. afkom

MMF: Wörth Hann.

MMM: Ghana RDH St. Pr. St.(Zweibr.) Guldmedalje for afkom

Florencio er født 2000 han er dobbelt verdensmester for dressurheste for både 5 og 6 års heste. Hans føl er ædle og udtryksfulde og gangen er så elastisk og smidig, at man får gåsehud, hver gang han viser sig på banerne.

Stutteri Casabagge