GARIBALDI - SOLGT

 

New video from December 2011click here

Garibaldi er kastreret i beg. af april måned 2011 og fremstår idag som en sporty og ædel unghest med et meget dejligt temperament, god energi og med særdeles god bevægelse. Han har fin balance, god indundergriben og et godt rygsving. (Se videoen af han fra 15 april 2011 her)

Garibaldi er født 23 juni 09.

Han er et mørkebrunt hingsteføl, efter Ginger EBRDH og Elite Trakehner hingsten Hofrat, som selv er uddannet og har flere sejre i dressur på S-niveau.

Hofrat selv ligger som nr. 1 på listen over bedste trakehnerhingste og blandt samtlige avlshingste hele tyskland ligger har som nr. 7.  Han er desuden far til Blue Hors Hotline.

Som søn af Gribaldi står Hofrat som garant for dressurtallent og ridelighed, og hans afkom er utroligt efterspurgte blandt dressurryttere.

Garibaldi tegner meget lovende. Han er stærkt præget af sin far. Hans bevægelsen er smidig, energisk og med god indundergriben og høje forknæ. Han lever fuldt ud op til vores forventlinger og vi er stolte over at kunne præsentere denne dejlige unghest, som slægter sine søskende på. Se Gingers øvrige afkom. Garibaldi er også tæt beslægtet med den dejige unge dressurhest Skovlunds gamin G, der vandt mellemrunden i DRF´s dressurchampionat 2010 foran hele danmarks elite.

SE VIDEO fra 2009 af Garibaldi som Føl

SE VIDEO fra 2011 af Garibaldi løs på marken.

STAMTAVLE

F: Hofrat Trak

FF: Gribaldi Trak

FFF: Kostolani Trak.

FFM:Gondola II Trak.

FM: Habsburg II Trak

FMF: Guter Planet Trak.

FMM: Helvetia II Trak.

M: Ginger EBRDH DV Old

MF: MIchelangelo Trak.

MFF: Pasteur XX

MFM: Miami Trak.

MM: Guinea ERDS Sølv f. afkom

MMF: Wörth Hann.

MMM: Ghana RDH St. Pr. St.(Zweibr.) Guldmedalje for afkom