GEISHA

SRDH Geisha - 2003
Geisha, efter Ginger EBRDH og Abanos Old. efter Alabaster, mf: Futuro. Abanos blev nr. 2 til sin materialprøve og i dag har han et dressurindex på 150 i Tyskland.

Geisha er en ædel, langbenet og feminin hoppe på ca. 170 cm i stang. Hun er tydeligt præget af Absatz-liniens trakhenerblod, der forener charme og smidighed.
Faderen Abanos er selv ekstremt smidigt gående, desuden er han meget velspringende.
Hingsten er valgt for at bevare G-liniens springanlæg og samtidg forbedre gangpotentialet.


Geisha blev solgt på DV´s eliteauktion 2003 til stutteri Kronborg v. Jens Kronborg i fællesskab med stutteri Jutlandia ved Lars Peter Heilsberg på Djursland.

Geisha blev udtaget i 2005 til 2 års hoppe finale på eliteskuet på Vilhelmsborg; og igen i 2006, hvor hun blev tildelt opdrætrter medalje i Sølv, efter at have aflagt en fin rideprøve.

2007 kvalificerde hun sit slutrunden i DSA-finalen i dressur på Vilhelmsborg. I November måned var hun efterhånden noget besværet af sin mave, men opnåede alligevel en samlet 17 plads på landsplan.

2008 Geishas føl efter Zardin Firfod blev et dejligt hoppeføl, der blev udtaget til eliteauktionen på Vilhelmsborg, hvorfra det solgtes for 60.000 kr.

Geisha fik 2009 et hoppeføl efter Blue Hors Doolittle, der desværre måtte aflives efter en foldskade.

2010 blev hendes føl Gucci e. De Noir udtaget til eliteskuet. Se fotos af den smukke og laksorte princesse her

2011: I Geisha folede med et hoppeføl eter Soreldo. Sommeren 2011 måtte Geisha desværre aflives efter at have pådraget sig en alvårlig forfangenhed efter folingen, som ikke kunne behandles.

STAMTAVLE

F: Abanos DVH 765 Old.

FF: Alabaster Hann.

FFF: Akzent II Hann.

FFM: Waleska Hann.

FM: Ankora Old.

FMF: Futuro Old.

FMM: Avignon Hann.

M: Ginger EBRDH DV Old

MF: MIchelangelo Trak.

MFF: Pasteur XX

MFM: Miami Trak.

MM: Guinea ERDS Sølv f. afkom

MMF: Wörth Hann.

MMM: Ghana RDH St. Pr. St.(Zweibr.) Guldmedalje for afkom